Regulamin - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj
IPS - PSYCHOLOGIA, PSYCHOTERAPIA, PSYCHOTRONIKA, BIOTRONIKA

Co tam u Was słychać?

Forum FORUM BODYNET - LDE, OBE, OOBE, ŚWIADOME SNY, MAGIA, METAFIZYKA, PARAPSYCHOLOGIA, PSYCHOTRONIKA Strona Główna -> Pogadajmy przy kawie
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor Wiadomość
esh0
Godny reprezentant forum
Godny reprezentant forum

PostWysłany: Pią Sty 09, 2009 10:52 pm    Temat postu: Co tam u Was słychać?

No witajcie w tym nowym roku!

Dawno mnie tu nie było. Patrzę i nie wierzę - forum totalnie umarło, a przecież kiedyś było jednym z lepszych Sad

Co ciekawe, wszedłem na inne fora, np. paranormalium i jestem załamany - najnowsze tematy opanowane przez jakieś emo ludki i inne gady, nie mające pojęcia o tym, co chcą wiedzieć. Generalnie na wszystkich forach albo cisza, albo przejęte przez dzieciaków... Zastanawiam się czy to nie przypadek, że od jakiegoś czasu taka cisza w tych tematach, co Wy na to?

Jestem ciekaw kiedy ktoś ze starej gwardii tutaj odpisze Smile

Autor Wiadomość
Spawn
Godny reprezentant forum
Godny reprezentant forum

PostWysłany: Sro Kwi 15, 2009 5:07 pm    Temat postu:

Cześć! Czołem! Smile

Szok, ile to czasu minełoSmile chyba ze dwa lata temu pisałem coś na tym forum, potem nie działało i stwierdziłem ze już padło...

A tu proszę, w starych zakładkach znalazłem;]
Ale zero ruchu widzę, a faktycznie szkoda bo przeciez działo tu się wiele:)

Osobiście teraz siedzę na VPR. Nie powiedziałbym że jest zdominowany przez emoludki i temu podobne, ale wszędzie się jakiś osobnik z jedyna prawdą znajdzie.

Nie sądze żeby forum udało się ruszyć znów... ale na pewno tu zajrzę jeszcze.

Pozdrawiam!

Autor Wiadomość
Neo
Moderator
Moderator

PostWysłany: Wto Wrz 01, 2009 11:50 am    Temat postu:

Ezoteryka, ezoterror czy jakkolwiek by to nazwać był zjawiskiem niszowym w polskim internecie, choć niezmiernie popularnym. Sądzę, że wielu z udzielających się tutaj i na podobnych forach z tamtego okresu (lata 2002 - 2006/7) traktowało to wszystko z przymrużeniem oka. Niestety - zawsze klasa średnia odpowiada za sukces, bądź porażkę zjawisk socjologicznych.

Teraz nasze drogi rozeszły się, a czasu coraz mniej, życie coraz szybsze.

Autor Wiadomość
priest
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią Cze 11, 2010 11:14 am    Temat postu:

Neo napisał:
Ezoteryka, ezoterror czy jakkolwiek by to nazwać był zjawiskiem niszowym w polskim internecie, choć niezmiernie popularnym. Sądzę, że wielu z udzielających się tutaj i na podobnych forach z tamtego okresu (lata 2002 - 2006/7) traktowało to wszystko z przymrużeniem oka.

No tak, jak ty mogleś być tu moderatorem człowieku jak miałeś takie podejście? Ja cię wyczułem odrazu po tym jak plotłeś bzdury o teleportacji po wypaleniu papierosa, przez takich właśnie osobników jak ty upadło to forum. Ludzie starali się podejść poważnie do tematu poszukując prawdy w otaczającym nas świecie, a ty sobie z tego jaja robiłeś na całej lini. Nie ma się co dziwić, że nikt tu już nie zagląda po tym jak Neo i jego dzieci zrobiły tu burdel :/

PS wiele innych for o tej tematyce nadal działa i ma się dobrze, szkoda że to upadło przez nieodpowiedzialność osób tego typu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer Gadu-Gadu Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM BODYNET - LDE, OBE, OOBE, ŚWIADOME SNY, MAGIA, METAFIZYKA, PARAPSYCHOLOGIA, PSYCHOTRONIKA Strona Główna -> Pogadajmy przy kawie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: