| Autor |
Wiadomość |
esh0 Godny reprezentant forum

|
Wysłany: Pią Sty 09, 2009 10:52 pm Temat postu: Co tam u Was słychać? |
|
No witajcie w tym nowym roku!
Dawno mnie tu nie było. Patrzę i nie wierzę - forum totalnie umarło, a przecież kiedyś było jednym z lepszych
Co ciekawe, wszedłem na inne fora, np. paranormalium i jestem załamany - najnowsze tematy opanowane przez jakieś emo ludki i inne gady, nie mające pojęcia o tym, co chcą wiedzieć. Generalnie na wszystkich forach albo cisza, albo przejęte przez dzieciaków... Zastanawiam się czy to nie przypadek, że od jakiegoś czasu taka cisza w tych tematach, co Wy na to?
Jestem ciekaw kiedy ktoś ze starej gwardii tutaj odpisze  _________________ there's no other way out... |
|
| Powrót do góry |
|
| Autor |
Wiadomość |
Spawn Godny reprezentant forum

|
Wysłany: Sro Kwi 15, 2009 5:07 pm Temat postu: |
|
Cześć! Czołem!
Szok, ile to czasu mineło chyba ze dwa lata temu pisałem coś na tym forum, potem nie działało i stwierdziłem ze już padło...
A tu proszę, w starych zakładkach znalazłem;]
Ale zero ruchu widzę, a faktycznie szkoda bo przeciez działo tu się wiele:)
Osobiście teraz siedzę na VPR. Nie powiedziałbym że jest zdominowany przez emoludki i temu podobne, ale wszędzie się jakiś osobnik z jedyna prawdą znajdzie.
Nie sądze żeby forum udało się ruszyć znów... ale na pewno tu zajrzę jeszcze.
Pozdrawiam! _________________ Jeśli przyjmujesz, że istnieją rzeczy, to gubisz prawdę ich rzeczywistości. Lecz zakładanie nieistnienia rzeczy również jest w niezgodzie z rzeczywistością |
|
| Powrót do góry |
|
| Autor |
Wiadomość |
Neo Moderator

|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 11:50 am Temat postu: |
|
Ezoteryka, ezoterror czy jakkolwiek by to nazwać był zjawiskiem niszowym w polskim internecie, choć niezmiernie popularnym. Sądzę, że wielu z udzielających się tutaj i na podobnych forach z tamtego okresu (lata 2002 - 2006/7) traktowało to wszystko z przymrużeniem oka. Niestety - zawsze klasa średnia odpowiada za sukces, bądź porażkę zjawisk socjologicznych.
Teraz nasze drogi rozeszły się, a czasu coraz mniej, życie coraz szybsze. _________________ Odrzuciłem swe prawdziwe imię, jestem tylko kolejnym przeciwnikiem. |
|
| Powrót do góry |
|
| Autor |
Wiadomość |
priest Debiutant

|
Wysłany: Pią Cze 11, 2010 11:14 am Temat postu: |
|
| Neo napisał: | Ezoteryka, ezoterror czy jakkolwiek by to nazwać był zjawiskiem niszowym w polskim internecie, choć niezmiernie popularnym. Sądzę, że wielu z udzielających się tutaj i na podobnych forach z tamtego okresu (lata 2002 - 2006/7) traktowało to wszystko z przymrużeniem oka.
|
No tak, jak ty mogleś być tu moderatorem człowieku jak miałeś takie podejście? Ja cię wyczułem odrazu po tym jak plotłeś bzdury o teleportacji po wypaleniu papierosa, przez takich właśnie osobników jak ty upadło to forum. Ludzie starali się podejść poważnie do tematu poszukując prawdy w otaczającym nas świecie, a ty sobie z tego jaja robiłeś na całej lini. Nie ma się co dziwić, że nikt tu już nie zagląda po tym jak Neo i jego dzieci zrobiły tu burdel :/
PS wiele innych for o tej tematyce nadal działa i ma się dobrze, szkoda że to upadło przez nieodpowiedzialność osób tego typu. |
|
| Powrót do góry |
|
|