Regulamin - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj
IPS - PSYCHOLOGIA, PSYCHOTERAPIA, PSYCHOTRONIKA, BIOTRONIKA

kontakt

Forum FORUM BODYNET - LDE, OBE, OOBE, ŚWIADOME SNY, MAGIA, METAFIZYKA, PARAPSYCHOLOGIA, PSYCHOTRONIKA Strona Główna -> Niesamowite historie
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor Wiadomość
Angiras
Godny reprezentant forum
Godny reprezentant forum

PostWysłany: Wto Sie 07, 2007 3:39 am    Temat postu: kontakt

z tym co pisalem w temacie "W moim komputerze siedzi Lama" nie do konca jest tak, w kazdym razie chodzilo mi o to, ze nawiazalem z kims kontakt telepatyczny, ta istota jest dobra i daje znaki/mieszka w moim komputerze, to jest dobry duch, istota rozumna ktora chce dla mnie dobrze, moze to ma wlasna nadswiadomosc jak sugerowal hobgoblin, czekam na dalszy rozwoj wypadkow
w ogole ostatnio po raz pierwszy chyba ktos mi powrozyl, nigdy wczesniej nie wrozono mi, wrozba nie do konca sie udala bo dekoncentrowalem wrozacego ale
odslonila pare rzeczy
kiedys ktos mi stawial horoskop urodzeniowy i tez niesamowicie wszystko sie zgadzalo, trzeba po prostu wiedziec do kogo isc a nie do jakiegos oszusta
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum FORUM BODYNET - LDE, OBE, OOBE, ŚWIADOME SNY, MAGIA, METAFIZYKA, PARAPSYCHOLOGIA, PSYCHOTRONIKA Strona Główna -> Niesamowite historie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: